|
|
Kód: 2474
Značka: Ryor
Dostupnost: ihned
Sazba DPH: 20 %
Cena bez DPH: 127,00 Kč
Cena s DPH: 153,00 Kč
|
Obsahuje vysoké procento amarantového oleje s účinnou látkou skvalen, který má výrazné regenerační účinky.
Olej neobsahuje konzervační látky, je ideální pro ošetření a zklidnění citlivé a podrážděné pokožky.
Je vhodný i k regeneraci pleti poškozené slunečním zářením i radioterapií..
Na přípravcích RYAMAR je totiž skvělé úplně všechno.
obsahují vysoké procento amarantového oleje
minimalizují negativní kožní změny, ke kterým může docházet i během těhotenství
ocení zákazníci s citlivou a suchou pletí, ale i budoucí maminky se sklonem k tvorbě strií
Amarantový olej byl pro využití v kosmetice objeven nedávno. Jako první s ním začala pracovat česká kosmetická firma RYOR.Využívá se dokonce i ve vlasové kosmetice. Zadané klinické studie firmy RYOR dokázaly mimořádné účinky amarantového oleje především na vysoce citlivou pleť.
Amarantový olej
obsahuje skvalen, unikátní látku, která brání působení UV paprsků v kůži a má výrazné regenerační, revitalizační a antioxidační účinky.
pomáhá obnovit přirozený ochranný kožní film.
příznivě ovlivňuje proces praskání kolagenu a elastinu v podkožní vrstvě. Pokožka a celé bříško zůstanou pružné a bez strií.
A až přijde na svět maličké, už nemusíte hledat vhodnější olejíček.
Výrobek Amarantový pleťový olej je od prvních dnů to nejlepší pro hedvábnou pokožku miminka. Neobsahuje konzervační látky, je ideální pro ošetření a zklidnění citlivé a podrážděné pokožky. Vhodný je třeba i k regeneraci pleti poškozené slunečním zářením i radioterapií. U velmi citlivé pleti se nikdy nevyplatí experimentovat s kosmetickými přípravky ani s pobytem na slunci.
Přípravky řady RYAMAR jsou skutečně tím nejlepším a nejbezpečnějším prostředkem pro vaši zdravou, krásnou a pružnou pleť.
Amarant – rostlina třetího tisíciletí
Amarant neboli laskavec je vysoce ceněnou rostlinou zejména pro kvalitní zrno se všemi výživovými parametry. Dalším mimořádným produktem amarantového zrna je olej, který je využíván nejen v potravinářství, ale i v oblasti kosmetických přípravků. Čistý amarantový olej je v USA v kategorii klinicky odzkoušených léků. Amarantový olej obsahuje vysoké procento nenasycených mastných kyselin, zejména kyselinu linolovou, olejovou a jednu z nejcennějších látek- skvalen.
Co je to skvalen?
Skvalen je přírodní látka, která je součástí buněčných membrán a příznivými antioxidačními vlastnostmi je jednou z nejdůležitějších tukových složek přirozeného ochranného kožního filmu pokožky. Skvalen má prokazatelně preventivní účinky proti rakovině, výjimečné léčivé účinky na kůži, podporuje její regeneraci, léčení kožních nemocí.
Firma RYOR začala jako první kosmetická firma v Evropě používat cenný amarantový olej do svých přípravků.
| Hmotnost | 135 | g |